На 22.02.2021 Кей поп групата SHINee се събра отново след повече от

...
 На 22.02.2021 Кей поп групата SHINee се събра отново след повече от
Коментари Харесай

Групата SHINee се завръща блестящо с нов албум

 На 22.02.2021 Кей поп групата SHINee се събра още веднъж след повече от 2 години пауза с издаването на новия си албум номер 7, “ Don’t call me “. 

Това е доста благополучен и дълго чакан миг както за самата групата, по този начин и за многочислените им почитатели. В комплицираната конюнктура на пандемия, когато изпълнителите не могат да дават концерти пред аудитория както преди, почитателите и самата група бяха разграничени за дълго време и по други аргументи.

След като претърпяха ужасната покруса с преждевременната загуба на вокалиста на групата Kim Jonghyun през декември 2017, когато надареният 27 годишен артист лиши самичък живота си в резултат на меланхолия броени дни преди издаването на личен соло албум “ Poet/Artist “ и остави покъртително прощално писмо, групата беше изправена пред голямото тестване да продължи напред като квартет.
През 2018 момчетата, още по – сплотени след нещастието, издадоха своя албум “ The story of light “ по случай 10 годишнината от основаването на групата. Тогава почитателите им ги видяха дружно за финален път в продължение на повече от две години.

 Групата SHINee се завръща ослепително с нов албум

В Корея военната работа е наложителна и трима от участниците в групата- Minho,Onew и Key, трябваше да изпълнят дълга си и да влязат в казармата за цели две години, което е голям период за неявяване от шоубизнеса и още по-огромно тестване на волята и търпението и на звездите и на феновете им. Но любовта е търпелива и устоява на времето и тестванията.

Само най – младият член на групата Taemin остана да радва почитателите, до момента в който групата се събере още веднъж. Той се оправи повече от ослепително, като соло албума му “ Never gonna dance again “ и присъединяване му в групата SUPERM, формирана от участниците на други известни Кей поп групи като EXO и NCT, бяха извънредно сполучливи. С невероятните си танци, вокали и хармония, той се трансформира в кумир за по младите си сътрудници, макар че самият той е единствено на 27. Песните му „ Criminal „ и „ Idea “ справедливо заеха челно място в класациите.

И не щеш ли след повече от две години, най- най-после фантазията на почитателите да видят любимците си още веднъж дружно, се сбъдна. Всеки почитател си повтаря заветното: “SHINEE’S BACK! “
SHINee се завръщат с девет нови песни: „ Don’t call me „, “ Heart Attack, ” “Kind, ” “CODE, ” “I Really Want You, ” “Kiss Kiss, ” “Body Rhythm, ” “Attention, ” “Marry You “.

Първата ария от албума, която те извършиха за почитателите си, беше „ Marry you “ ( Да се оженя за теб), което беше извънредно благ жест към правилните им фенове, които трепетно брояха дните до излизането на идолите им от казармата и триумфалното им завръщанe в света на музиката.

Клипът към песента Don’t call me излезе на 22 февруари, дружно с едноименния албум. 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР